Metacritic.com
Film Video/DVD Music Games Books TV
Metacritic    Metacritic Forums  Hop To Forum Categories  Music  Hop To Forums  General Music Discussion
Page 1 ... 13 14 15 16
Go
New
Find
Notify
Tools
  Login/Join 
  TopicTopic StarterRepliesViewsRatingLast Post
No New ContentHot TopicPollDo you know where to download musics safely?descaboy41681 
by philosopherEric
No New ContentHot TopicDiscussion TopicMusic begins here.66881512 
by burning man
No New ContentHot TopicDiscussion Topic"What'd I say"?burning man613674-star Rating (1 Vote)
by burning man
No New ContentHot TopicDiscussion Topic"Sherman, set the "Wayback machine for......"burning man716725-star Rating (1 Vote)
by burning man
No New ContentHot TopicDiscussion TopicMusic Questions/RecommendationsJackietheBlade21052 
by LinnTate
No New ContentHot TopicDiscussion TopicA lot of musicMachols41238 
by burning man
No New ContentHot TopicDiscussion TopicNew Additions of Old AlbumsCan I be Brian?21073 
by Vykromond
No New ContentHot TopicDiscussion TopicShortlist AwardImprezu2191547 
by not eric
No New ContentHot TopicDiscussion TopicJohn Peel R.I.P.LinnTate51344 
by Buck "Sweetie" McGuck
No New ContentHot TopicDiscussion Topictoo many good scoresrrrrevolution916534-star Rating (1 Vote)
by ._.
No New ContentHot TopicDiscussion TopicSongs from MusicalsEccentricSam1129643-star Rating (1 Vote)
by GacYzeKlowN
No New ContentHot TopicDiscussion TopicWeird Al Yankovickraftdeluxe313471-star Rating (1 Vote)
by mark f
No New ContentHot TopicDiscussion Topic2004 CDs - What are your thoughts?Musichead152235 
by GacYzeKlowN
No New ContentHot TopicDiscussion TopicShould I Spend My Hard-Earned Money on . . . .Karen41288 
by Karen
No New ContentDiscussion TopicPlease Support All Metacritic Forumsmark f0896 
No New ContentHot TopicDiscussion TopicOther "general" music-related forums?Imprezu2191827 
by Musichead
No New ContentHot TopicDiscussion TopicThe Daily Adventures of MixermanLinnTate01141 
No New ContentHot TopicDiscussion TopicOne Day It'll Happen To You...LinnTate131934 
by LinnTate
No New ContentHot TopicDiscussion TopicSpringsteen Risingwong82891525 
by Vykromond
No New ContentHot TopicDiscussion TopicSecond Wave?hal141938 
by Buck "Sweetie" McGuck
No New ContentHot TopicDiscussion TopicFavorite rock or rap album this year or ever!!??!!BKid61928 
by Metacritic Games Editor
No New ContentHot TopicDiscussion TopicMetacritic music contentSylvester McMonkey-McBeam71757 
by KT
No New ContentHot TopicDiscussion TopicJoe Firstman: The War of Women/Wives TalesphilosopherEric21360 
by philosopherEric
No New ContentHot TopicDiscussion Topic20 years from now...   Page 1 2 HappyTimeHarry275263 
by LinnTate
No New ContentHot TopicDiscussion TopicJam Bandsfrankthetank11064 
by mojo